آموزش ساخت اکولایزر در پریمیر

آموزش ساخت اکولایزر در پریمیر یکی از مباحثی هست که در مورد اون زیاد صحبت شده و مطالب مختلفی هم در این زمینه نوشتند. اما واقعیت این هست که با پریمیر حداقل به راحتی نمیشه اکولایزر ساخت و این کار باید در نرم افزار افترافکتس انجام بشه.

اما امروز من راه بسیار ساده‌ای رو در اختیار تو قرار میدم که بتونی با پریمیر اکولایزرهای بسیار زیبا و متنوعی رو بسازی و ازشون استفاده کنی.

به این صورت که من در نرم افزار افترافکتس چند مدل اکولایزر متنوع در افترافکتس ساختم و از اون ها به صورتی خروجی گرفتم که به راحتی و بدون حذف بک گراند و… بتونی ازش استفاده کنی.

قسمت صفر دوره رازهای یک تدوینگر

آموزش ساخت اکولایزر با پریمیر

برای این منظور فقط کافیه فایل زیر رو دانلود کنی و اون رو با نرم افزار winrar از حالت فشرده خارج کنی و در نهایت وارد نرم افزار پریمیر کنی و از اون لذت ببری!

شاید باورت نشه ولی به همین راحتی !!!

ویدیو آموزشی ساخت اکولایزر در پریمیر

برای اینکه بتونی خیلی راحت از فایل های ساخت اکولایزر در پریمیر استفاده کنی فقط کافیه فیلم زیر رو ببینی و همراه من از فایل های اکولایزر استفاده کنی.

چگونه به یک تدوینگر حرفه‌ای تبدیل بشم؟

موقعیت های شغلی تدوینگرها :
وقتی تو مسلط به تدوین فیلم بشی، طبیعتا فرصت‌های شغلی زیادی رو باهاش روبرو میشی، هم می‌تونی به صورت فریلنسر کار کنی و از افراد مختلف پروژه‌های متفاوتی رو دریافت کنی و هم می‌تونی در شرکت‌های متفاوت بسیار زیادی استخدام بشی و فعالیت خودت رو شروع کنی. طبیعتا در این مسیر هرچه بیشتر حرفه‌ای بشی و تلاش بیشتری داشته باشی و از همه مهمتر مدیریت خوبی روی مشتری‌های خودت داشته باشی، پروژه های بیشتری رو می‌تونی هندل کنی و از اون‌ها سود به دست بیاری.

من خودم تا الان ۱۷ سال هست که در شغل تدوین فیلم فعالیت دارم و کمتر روزی از این ۱۷ سال شده که پروژه‌ای نداشته باشم. حتی در دوران کرونا که اکثر کسب و کارها به حالت تعلیق در اومد، من به صورت فریلنسری شبانه روز کار می‌کردم و حتی کارمندهای خودم هم بیش از ساعت کاری خودشون در خانه کار میکردن و از راه تدوین فیلم و در کل ویدیوبرندینگ کسب درآمد داشیم.

در آموزش تدوین ویدیو چه نرم افزارهایی یاد می‌گیریم؟


این که با چه نرم افزاری کار کنی خیلی بستگی داره که چه هدفی از تدوین ویدیو داشته باشی. برای مثال تو می‌تونی در زمینه فیلم های جشنی فعالیت داشته باشی یا فیلم های سینمایی یا تبلیغاتی و… . البته فقط کار با تدوین تموم نمیشه بلکه می‌تونی نرم افزارهای تکمیلی مثل افترافکتس، فتوشاپ و آدیوشن و… رو هم یاد بگیری تا عیار خودت رو پیش مشتری‌های خودت بالاتر ببری.

به عنوان یک دوست یک نکته خیلی مهم رو بهت میگم و سعی کن در تمام مراحل زندگیت بهش دقت داشته باشی، چه در زمینه تدوین ویدیو فعالیت داشته باشی و چه در هر زمینه‌ای.

” یا یک پروژه رو قبول نکن یا اگر به هر دلیلی قبول کردی با تمام وجودت براش زحمت بکش”

توی خیلی از پروژه ها هزینه پایین دریافتی یا اخلاق خاص کارفرما و …. باعث میشه که تو اونجوری که به دلت هست کار نکنی و به اصطلاح عامیانه کم کار بذاری. چون خودم خیلی با این شرایط مواجه شدم تا حدودی بهت حق میدم که این حس رو داشته باشی ولی بدون همون کار میشه آبروی تو و قطعا روزی یک نفر با خروجی این پروژه تصمیم میگیره که به تو کار بده یا به رقیب تو! و قطعا شرایطی که تو در اون لحظه داشتی اصلا برای این تصمیم گیری مهم نیست. مهم نیست تو با بودجه کم کار کردی یا زیاد، مهم نیست تو چقدر زمان داشتی برای کار و… تنها خروجی کار مهم هست و بس. در نتیجه بدون کار قبل از اینکه برای مشتری باشه آبروی تو هست و حالا مجدد به خروجی خودت نگاه کن و تا می‌تونی بهترش کن. قرار نیست همیشه بهترین کار موجود در بازار رو انجام بدی و قطعا قرار هست بهترین خودت باشی و نهایت تلاشت رو برای یک پروژه انجام بدی.

درآمد تدوینگرها چقدر هست؟


جواب این سوال مثل این هست که بگی درآمد یک مغازه دار یا راننده تاکسی چقدر یا یک کارمند چقدر هست. قطعا عدد دقیقی وجود نداره، فرض کن اگر راننده تاکسی هستی، مهم هست که اخلاقت چجوریه، دربستی کار میکنی یا گذری، مشتری های خاص و رده بالا داری یا مشتری های ساده و کورسی، داری توی فرودگاه‌های اصلی کار میکنی یا خیابان های معمولی شهر و… همه اینها قطعا روی درآمد بستگی داره. تو هم همینطور، طبیعتا اگر فیلم سینمایی تدوین کنی یا فیلم های به اصطلاح اینستاگرامی یا برای خارج از ایران کارکنی و درآمد دلاری داشته باشی. بسیار همه چیز متفاوت هست. پس سعی کن علاوه بر آموزش تدوین ویدیو همیشه به فکر آموزش کسب درآمد بیشتر هم باشی. یکی از راه هایی که قطعا در هر شرایطی خیلی بهت جواب میده روابط تو هستن. سعی کن روابطت رو با انسان‌هایی که می‌تونن در این زمینه بهت کمک کنن زیاد کنی. این یکی از بهترین راه‌ها هست.

اما در کل بخوام بگم درآمد تدوینگر حداقل به اندازه یک کارمند هست به بالا.

چجوری به یک تدوینگر تبدیل بشم؟

آموزش تدوین ویدیو رو جدی بگیر. از هر راهی که داری آموزش ببین. همیشه راه‌های پولی رو امتحان نکن، سعی کن از آموزش‌های رایگان هم استفاده کنی. البته پیشنهاد میکنم در ابتدای راه با یک پکیج اصولی و حرفه‌ای شروع کنی و ادامه راه رو با آموزش های رایگان، کتاب، مقاله و… ادامه بدی، اینجوری رشد تو خیلی سریع‌تر میشه.

از همه زمان خودت استفاده کن. از هر ثانیه و دقیقه برای آموزش دیدن برنامه داشته باش. من مطمئن هستم اگر این راه رو بری حداکثر تا ۱ سال آینده یک تدوین خوب و تا ۳ سال آینده یک تدوینگر حرفه‌ای میشی.

همیشه دقت کن آموزش‌هایی که میبینی فقط حول یادگیری نرم افزارهای مختلف نباشه بلکه اصول تدوین رو هم خیلی جدی بگیر، قطعا اصول تدوین ویدیو تو رو چندین پله بالاتر از بقیه نگه میداره و مزیت رقابتی بزرگی برای تو هست.