ساخت تیزر کارخانه

یکی از مسائل مهم کارخانه‌ها بعد از تامین دانش، دستگاه و نیروی انسانی، تبلیغات و به خصوص ساخت تیزر کارخانه هست.

نمایش پر قدرت کارخانه علاوه بر برندسازی درست و صحیح قطعا باعث افزایش فروش و در اختیار گرفتن سهم بیشتر بازار میشه. اما در ساخت تیزر کارخانه باید دقت داشت که این فیلم به صورت اصولی و دقیق ساخته بشه، در غیراین صورت حتی باعث تضعیف برند میشه.

در ساخت تیزر کارخانه به چه مواردی دقت کنیم؟

بهترین حالت کارخانه را نمایش دهیم:

در تمام دنیا قبل از تصویربرداری، مجددا تمام نکات چک میشه. از لباس فرم تمیز گرفته تا نظافت و سالم بودن دستگاه‌ها و… .پس باید در نظر داشت که به تمام جزئیات قبل از تصویربرداری دقت کنیم. به این فکر کنید چند هزار نفر ویدیو شمارو مشاهده می‌کنند. افراد مختلف با تخصص‌های متفاوت. پس دقت به تمام جزئیات در هنگام تصویربرداری و البته تدوین از نکات بسیار  مهم هست.

تیزر کارخانه را کجا انتشار بدیم؟

بارها به این نکته برخوردم که ویدیویی بسیار دقیق و درست تولید شده اما انتشار خوبی رو ازش شاهد نبودیم. در حقیقت مشتری تمام تمرکز و بودجه خودش رو در ساخت دقیق ویدیو صرف کرده و در زمان انتشار ویدیو، برنامه دقیق و خاصی نداره. قطعا این موضوع لطمه بزرگی به تاثیرگذاری تیزر خواهد داشت. از هر فرصتی برای انتشار ویدیو خودتون استفاده کنید.

شبکه‌های اجتماعی، سایت، نمایشگاه‌ها، رویدادهای متفاوت، جلسات حضوری و… تنها بخش بسیار کوچکی از فرصت‌های موجود جهت نمایش ویدیو شما هست.

زمان تیزر باید چقدر باشه؟

هیچ جواب دقیق و مشخصی برای این موضوع وجود نداره. خروجی پروژه شما بستگی به خیلی شرایط مختلف از جمله پلتفرم انتشار ویدیو، هدف از تولید ویدیو، نوع مخاطبتون و حتی قیمت محصول داره! باید با یک استراتژی دقیق مخاطب رو آنالیز کنیم و نسبت به نتیجه اون تصمیم بگیریم از چه دوربین و لنزی، از چه نورهایی، از چه سبک تدوینی و در نهایت از چه زمان ویدیویی استفاده کنیم.

برای مثال اگر شما تولید دستگاه چاپ بنر و برش لیزر میکنید، درصد قابل توجهی از مشتریان شما احتمالا تمام سرمایه خودشون رو صرف خرید یک دستگاه از شما خواهند کرد. در این شرایط شما نیاز دارید از ویدیوهای طولانی و قابل اعتماد استفاده کنید. تا مخاطب شما برای خرید دستگاه، مجاب بشه سرمایه اصلی زندگی خودش رو به شما پرداخت کنه تا رقیب شما.

البته این تمام ماجرا نیست! وقتی به نقشه سفر مشتری دقت می‌کنیم متوجه میشیم که حتی در همین مثال ساده نیاز هست چندین ویدیو متفاوت داشته باشیم. هم ویدیوهای کوتاه و هم ویدیوهای با طول زمان بیشتر.

مراحل ساخت تیزر کارخانه:

اولین مرحله از تولید ویدیو تبلیغاتی کارخانه بررسی دقیق مخاطبان و هدف از ساخت ویدیو هست. باید بدونیم دقیقا چی قراره بسازیم، چرا قراره بسازیم؟ کی قراره ببینه؟ چه تاثیری قراره روش بذاریم و…

وقتی به جواب همه این سوالات رسیدیم به مرحله دوم میریم که تعیین سبک تصویربرداری و ساخت ویدیو هست.

منظور از سبک تصویربرداری، انتخاب ریتم کار، انتخاب دوربین، انتخاب نوع قاب بندی و نورپردازی و… هست. قطعا تمام این موارد می‌تونه روی احساس نهایی مشتری تاثیر مستقیمی داشته باشه.

بعد از انتخاب سبک، عوامل رو انتخاب می‌کنیم. یعنی تصمیم میگیرم با توجه به خروجی مورد نیازمون، چه افرادی با چه ویژگی‌هایی رو نیاز داریم. منظور ما انتخاب سطح حرفه‌ای بودن عوامل نیست. قطعا دو تصویربردار حرفه‌ای، هر کدوم در جای خودشون می‌تونن خیلی حرفه‌ای عمل کنن. در نتیجه ما نسبت به سبک و اینکه کدوم تصویربردار بهتر می‌تونه این سبک رو اجرا کنه، عوامل اصلی رو چیدمان می‌کنیم.

در نهایت روز یا روزهای تصویربرداری مشخص میشه و تمام تلاش تیم برای ثبت بهترین تصاویر ممکن صورت می‌گیره. روزهای پرفشار و خسته کننده برای عوامل تصویربرداری که با انگیزه و انرژی زیاد طی میشه.

مرحله بعد باید تیزر کارخانه تدوین بشه که خود این مرحله، شامل مراحل مختلفی مثل راف کات، فاین کات، صداگذاری، انتخاب یا ساخت موزیک، اصلاح رنگ و… هست.

اکنون خروجی کار آماده هست اما یک مرحله دیگه وجود داره. یک مرحله خیلی حساس و مهم که سرنوشت کار رو مشخص میکنه. اونم ارائه به کارفرما هست! واقعیت اینه که اگر تمام مراحل رو مطمئن باشیم که درست پیش رفتیم، باز هم ممکنه کارفرما کار رو دوست نداشته باشه یا از اون طرف بسیار دوست داشته باشه. پس باید در این مرحله هم یک پرزنت خوب رو تدارک ببینیم و تمام جوانب رو بسنجیم و در محیطی درست از لحاظ شرایط ساکت بودن و نور کافی بودن و… کار رو برای مشتری پرزنت کنیم. احتمالا کار اصلاحیه هایی خواهد داشت که تا حد امکان انجام میشه و در نهایت خروجی اصلی گرفته میشه.

خداقوت به همه عوامل!

هر چند وقت یک بار اقدام به ساخت تیزر کارخانه کنیم؟

این هم زمان مشخصی نداره. ممکنه نیاز به ساخت تیزر به صورت ماهیانه باشه، ممکن یک ویدیو تا چندین سال جوابگو کار شما باشه. اینکه ما چقدر در کارخانه تغییرات داریم، اینکه چقدر تیم ساخت تیزر می‌‌تونه خروجی بهتری نسبت به تیزر قبل به ما ارائه کنه. اینکه دلیل ما برای ساخت تیزر جدید چیه و… قطعا توی این تصمیم به ما کمک بسیار زیادی میکنه.

چه نکاتی رو در ساخت تیزر کارخانه رعایت کنیم؟

شاید یکی از مهمترین مسائلی که نیاز داریم خیلی جدی ازش استفاده کنیم صدا هست. استفاده از تک تک صدای دستگاه‌ها، تک تک افرادی که صحبت می‌کنند، صدای ماشین آلات، صدای محیط کارخانه، حتی صدای بسته و باز شدن یک درب و هرچیز دیگه می‌تونه به ما در به دست آوردن احساسات مخاطب کمک کنه.

خود من از این موضوع در ویدیوهای بسیار زیادی استفاده کردم و نتیجه کار شگفت انگیز بوده به طوری که الان به هیچ عنوان دست از این کار نمی‌کشم. در تمام پروژه‌های ساخت تیزر کارخانه از صدابردار حرفه‌ای استفاده می‌کنم و در نهایت یک خروجی حرفه‌ای با صداگذاری عالی به مخاطب خودم ارائه می‌کنم.

نکته بعد خروجی مناسب با هر شبکه اجتماعی هست. احتمالا ما می‌تونیم در پروژه‌های مختلف ساخت تیزر کارخانه ، خروجی های متفاوتی رو به مشتری تحویل بدیم این موضوع باعث میشه شما محتوای مناسبی برای هر کدوم از  شبکه های اجتماعی و… داشته باشی. یعنی یک فیلم رو همه جا انتشار ندی ( این کار قطعا بازخورد مناسبی رو بهمراه نداره) باید با توجه به سیاست هر شبکه اجتماعی و نیاز مخاطب و… خروجی مخصوص همون رو داشته باشی. ممکنه یک خروجی 10 دقیقه زمان داشته باشه و خروجی دیگه‌ای تنها 30 ثانیه! هر کدوم در جای خودش بسیار کاربردی و دقیق و درست هست.

نکته های بسیار زیاد دیگه ای رو میشه در موردش صحبت کرد که این متن گنجایش چنین موضوعی رو نداره اما در کل ویدیو خودت رو مثل بچه خودت نگاه کن. هر بچه خلقیات خودش رو داره، هر بچه نیازهای خودش رو داره، همه رو دقیق شناسایی کن و بهشون پاسخ بده اگر این کار رو درست انجام بدی قطعا و بدون شک خروجی عالی خواهی داشت ولی اگر این نیازهای ویدیو سرکوب بشه و بهش توجهی نشه، با وجود ساخته شدن و شاید قشنگ بودن تیزر کارخانه، تاثیر گذاری خوبی نخواهی گرفت و شاید به بچه‌ای شرور تبدیل بشه و نتایج عکس برای تو داشته باشه و ضررهای بزرگی رو بهت بزنه، ضررهایی که دیر متوجه اون میشی و احتمالا کار از کار گذشته

پس در تمام مراحل ساخت تیزر کارخانه خیلی دقت کن و دقیق و درست پیش برو، قطعا خروجی عالی خواهی داشت…