مشاور تبلیغات

به طور متوسط هر نفر در دنیا روزانه با 30 هزار تبلیغ روبرو هست در نیتجه احتمال ذهن سپرده شدن تبلیغ بسیار کم هست. اینجاست که اهمیت مشاور تبلیغات مشخص میشه. مشاور تبلیغات با در نظر گرفتن شرایط مختلف اعم از پرسونا مخاطب، پیامی که قصد انتقال اون رو داریم، زمان انتشار پیام و… راهکارهای پیچیده یا ساده‌ای رو میده تا احتمال به خاطر سپردن پیام تبلیغاتی شما بسیار بالا بره.

اما یک مشاور تبلیغات چه مراحلی رو طی میکنه و چه کارهایی رو انجام میده تا پیام تبلیغاتی شما به بهترین شکل به مخاطب هدف انتقال پیدا کنه؟

مشاور تبلیغات

چه زمانی به تبلیغات و مشاور تبلیغات احتیاج داریم؟

برخی از برندهای بزرگ دنیا دیگه به عنوان یک برند در دنیا نام برده نمیشن بلکه به عنوان یک فعل هستند. مثل گوگل. قطعا خود ما هم تا کنون زیاد این جمله رو شنیدیم یا به کار بردیم: ” گوگلش کن” وقتی از این کلمه استفاده می‌کنیم، شاید در وحله اول منظور ما این نیست که دقیقا در سایت گوگل فلان موضوع رو سرچ کنیم. شاید منظور این هست که در سایت یوتیوب سرچ کنیم یا در موتورهای جستجوی دیگر اما از واژه ” گوگلش کن” استفاده میکنیم و این یعنی برند گوگل از یک برند خارج شده و به عنوان یک فعل از آن استفاده می‌کنیم.

جالب اینجاست که حتی وقتی در مورد چنین برندی تحقیق میکنیم و کمی عمیق میشیم متوجه میشیم که حتی گوگل هم چندین مشاور تبلیغات داره. مشاورها بسیار بزرگی که لحظه به لحظه آمار تبلیغات رو رسد میکنند، بررسی میکنند و تصمیمات جدید و قوی‌تر میگیرن.

اما چرا؟ چرا برندی به این بزرگی باید هزینه تبلیغات بده و از مشاور تبلیغات استفاده کنه؟

دلیل این موضوع در یک جمله ساده خلاصه میشه. “متوقف شدن تبلیغات با کشیدن ترمزهای برند مساوی هست!”

شاید روز و ماه و یا حتی سال اول متوجه این ترمز نشیم اما بعد از چند وقت متوجه میشیم که چقدر رقبا به ما نزدیک شدن یا از ما جلو زدن و خیلی از دستاوردهامون رو از دست دادیم. در نتیجه باید تبلیغات مداوم انجام داد و هیچ وقت نباید تبلیغات خودمون رو متوقف کنیم.

من با برندهای کوچک و نسبتا بزرگی صحبت کردم که در ذهن آن‌ها تبلیغات و استفاده از مشاور تبلیغاتی صرفا دورریختن پول هست و به نظر آن‌ها همه برند آن‌ها رو می‌شناسن و نیازی به تبلیغات ندارن. همین برندها در سال‌های بعد یا از بین رفتن و یا با افت شدیدی مواجه شدن!

آیا با هر شرایطی باید تبلیغات کنیم؟

قطعا خیر. تبلیغات دقیقا مثل یک تیغ دولبه هست. اگر به درستی تبلیغ بشه برندسازی در جهت مثبت خودش حرکت میکنه و اگر اشتباه تبلیغ بشه قطعا برندسازی درجهت منفی حرکت میکنه.

فقط تصور کنید تصویری از شرکت گوگل به دستتون برسه که در یک فضای کوچیک و کثیف با کارمندهای بی تفاوت و خوش گذرون و میزهای پر از برگه های نا منظم و سطل زباله‌های پر از زباله به شما نشون بده

مشاور تبلیغات

شاید از دیدگاه یک نفر، این هم تبلیغ باشه اما قطعا تبلیغات منفی هست و ذهنیت شما رو نسبت به گوگل به جهت منفی تغییر میده.

پس مشاور تبلیغات وظیفه داره تمام این موارد به صورت جزئی بررسی کنه. بررسی کنه که در چه مواردی و در چه زمانی و به چه صورتی باید صحبت بشه. این که چه چیزهایی رو نمیگیم خیلی مهمتر از چیزهایی هست که میگیم.

خدمات مشاور تبلیغات:

مشاور تبلیغات در طول فرآیند تبلیغاتی چندین مرحله را طی می‌کند و متناسب با شرایط و هدف تبلیغات، اقدامات مختلفی را انجام می‌دهد. در زیر به برخی از این مراحل اشاره می‌کنم:

تحلیل و بررسی:

مشاور تبلیغات با بررسی مخاطبان، بازار، رقبا و شرایط محیطی، آنالیزی دقیق از موقعیت کنونی انجام می‌دهد. این تحلیل شامل شناخت مشتریان هدف، تحلیل رفتار مصرف‌کنندگان و تجزیه و تحلیل رقبا است.

استراتژی تبلیغاتی:

با توجه به تحلیل‌ها و هدف تبلیغات، مشاور استراتژی مناسبی برای رسیدن به مخاطبان هدف ارائه می‌دهد. این استراتژی شامل انتخاب رسانه‌های تبلیغاتی، تعیین پیام و محتوا، تدوین برنامه زمانبندی و بودجه‌بندی است.

طراحی و تولید محتوا:

مشاور تبلیغات همراه با تیم خلاقیت و تولید محتوا، پیام تبلیغاتی را طراحی و تولید می‌کند. این محتوا می‌تواند شامل تصاویر، ویدئوها، نوشتاری‌ها و سایر عناصر تبلیغاتی باشد.

انتشار و اجرا:

پس از تولید محتوا، مشاور تبلیغات برنامه‌ریزی انتشار محتوا را انجام می‌دهد. این شامل انتخاب مناسب‌ترین رسانه‌ها، زمانبندی مناسب و نحوه اجرا و پخش تبلیغات است.

ارزیابی و بهینه‌سازی:

مشاور تبلیغات پس از انتشار تبلیغات، عملکرد آن را ارزیابی و با استفاده از ابزارهای تحلیلی و بازخورد مخاطبان، بهینه‌سازی می‌کند. این می‌تواند شامل تغییرات در پیام، رسانه‌ها، زمانبندی و استراتژی باشد.

خدمات مشاور تبلیغات جواد سمیعی به چه صورت هست؟

ما در استدیو 2میلیمتر سعی داریم که بهترین مشاوره‌های تبلیغاتی رو در اختیار شما قرار بدیم تا در نهایت بهترین خروجی‌های ممکن از تبلیغات شما ظهور پیدا کنه.

بعد از تماس شما با استدیو 2میلیمتر مراحل زیر طی میشه

  1. تکمیل فرم مشاور تبلیغات : بعد از تماس شما با 2میلیمتر، فرمی در اختیار شما قرار میگیره که شما اون رو برای ما پر می‌کنید. اگر در هر کدام از مراحل تکمیل فرم سوالی داشتید، می‌تونید با ما تماس بگیرید تا راهنمایی‌های لازم رو انجام بدیم.
  2. تحلیل کامل فرم مشاور تبلیغات: فرم به دست ما میرسه و ما به صورت کامل فرم رو مطالعه میکنیم. مواردی که نیاز به کسب اطلاعات بیشتر هست رو در موردش تحقیق میکنیم و اگر سوالی داشتیم با شما تماس میگیریم
  3. آیا می‌تونیم در کنار هم رشد کنیم؟ در مرحله سوم متوجه می‌شویم که آیا میتونیم با هم دیگه همکاری داشته باشیم یا نه. قطعا ما در هر زمینه‌ای اطلاعات نداریم و از طرفی سعی میکنیم برای پروژه‌هایی که در استراتژی ما نیستن شخصی جایگزینی رو معرفی کنیم. در صورتی که می‌تونستیم در کنار هم رشد کنیم با شما تماس می‌گیریم. اگر نه طی نامه‌ای از تماس شما تشکر می‌کنیم و امیدوارم هستیم در فرصت‌های دیگه بتونیم در کنار هم رشد کنیم.
  4. تنظیم جلسه حضوری یا آنلاین : یک جلسه حضوری یا آنلاین گذاشته میشه که به عنوان اولین جلسه مشاوره در نظر میگریم. در این جلسه به صورت کامل و عمیق باهم صحبت میکنیم تا مطمئن بشیم که می‌تونیم باهم همکاری کنیم و در صورت تایید طرفین وارد مرحله بعد میشیم.
  5. تقویم تبلیغاتی نوشته میشه: تقویم تبلیغاتی رو با حساسیت بالا برای شما می‌نویسیم. این که چه تبلیغی به چه صورتی باید انتشار پیدا کنه. اینکه قبلا چه کارهایی انجام دادیم، چه بازخوردهایی گرفتیم و الان برند در چه مرحله‌ای هست. تمام این موارد بهمراه موارد بسیار زیاد دیگه بررسی میشه و در جلسه ای با هم به اشتراک میذاریم. نظرات شما رو هم میشنویم و در صورت نیاز اصلاحاتی رو روی کار اعمال میکنیم. اگر نیاز باشه خودمون شروع به ساخت ویدیوها میکنیم و اگر نه نظارت روی ساخت آن‌ها داریم تا بتونیم به بهترین نتیجه ممکن برسیم.

مرحله 5 تا انتهای همکاری ما تکرار میشه. تبلیغات مختلفی رو میسازیم ، بررسی می‌کنیم؛ بازخورد میگیریم و وارد مرحله جدید میشیم. اینجوری میتونیم بهترین تبلیغات رو با کمترین ریسک ممکن داشته باشیم.